Moget!!...

Så här stog det i kissies blogg Om marlilyn monroe...

Tycker du Marilyn Monroe är vacker? Dom flesta svara "hon är en av dom vackraste kvinnorna på jorden", bara för att. Man tänker inte när man svarar, man säger bara så för att det är.. Ja, politisktkorrekt. Jag tycker inte hon är så jävla snygg om jag ska vara ärlig, mullig och vardagligt ansikte.. Och nu lär jag ju få hur mycket skit som helst för det, jo bara för att det är inte politsiktkorrekt att säga hon är ful.

Jag föredrar smala tjejer men långt hår, hon är ju motsatsen? Så vad är det för fel på att vara ärlig, kan man inte tycka det är skönt för mig så som tycker att dagens ideal är snyggt? Är det inte lite lättare att sträva efter det då?

Jag tycker världen behöver fler som mig, fler som Kissie! Då menar jag inte fula copycats som dom där 14 åriga fjortisarna som tror att dom blir jag genom att säga "I know you love me". Utan dom som vågar säga att skönhetsidealet sen förr är fult, att blondinbella faktiskt ser ut som miss. piggy även fast hon tjänar bra pengar på sin blogg.. Haha ja det gör jag också serru ;)

Om hon har fel och att det nästan bevissar till att tjejer skall vara smala och ha långt hår(som jag tycker är fel) men hon är så fel ute och vem fan skulle vilja se ut som henne (kissie)!!

mullig och vardagligt ansikte?? Nej hon ser normal ut... ♥

Johan palm =)

I torsdags så spela johan palm i kristianstad och så klart så ville jag dit så jag och pp åkte dit =)
Philip tyckte inte han var så jätte bra jag tror inte ens att han tycker om han :P
Och så klart så spela han den bästa låten han har emma-lee
En bra dag blev det iaf <3<3



Johan palm - emma-lee

RSS 2.0