REAN.. =)

Handla lite på rean i går fick blandannat 1 par skor för 300 och en eyliner för 30 och en kräm för 120.. jag måste seja attt jag ÄLSKAR rea.
På tisdag blir det att åka till stan och springa i affärer igen.. Puss o kram


   

Jul är över men det är REA:)

Japp jul i går.. Roligt roligt.. Fick så klart julklappar.. bla parfym,kalender, och pengar m,m.. Sen så skall man ju ut till stan i morgon och handla lite kläder.
Har inte skrevit på länge men nu skriver jag igen.. var i stan för typ 5 veckor den kanske.. och då såg jag på ett bar skor som var SKITT snygga som kosta då 200 och då tänkte jag att då köper jag dom sen när det är Rea men så var jag där i stan igen och kolla på dom och då hadde dom höjt priset till typ 350 kronor och nu så kostar dom 200 igen..  Jävlar vad töligt men får kolla på andra i morgon =) Skriver i morgon och då får ni se vad jag har köpt.. =) puss o kramm.. <3



2 dagar kvar =)

I dag vakna man klockan 13.00 typ kanske 13:02.. Sen kolla jag på film på kanal 5 sen kolla jag på en dvd film..
Nu skall man ju dra till coop oc handla.. Det är ju dan före dan för doppar dan.. Gött.. 
 Sånt man måste ha på jul

*jul skinka
*jul klappar
*Knäck
*jansson
*En gran
*Och kaffe (så klart)



     


Puss o kram!           

3 dagar kvar =)

I dag blev det att vara på stan med min lillasyster 'igen' Mysigt var det.. :P Åt på nån jävla Japanska eller nån resturang så jävla stark mat så jag var tvungen att springa in på Max och köpa en latte skulle kosta 10 kronor men jag fick betala 5.. Tack så myckert till den trevliga perssonalen..  Det är vad som har hänt i dag.. puss o kram.. =)




     


Film..

Fick en film i går av min mamma.. Pearl harbor JÄTTE BRA film remomenderar den.. Puss o kram



                                                                                   


Jul i vårt hus.. =)

Så ser granen utt.. det blev bra.. Jag känner mig som en 5 åring det är licka roligt att klä granen varje år.. puss o kram..




                                                                                      


Msn igen!

Var inne på msn i dag ¨så klart¨ Det hadde vart en inne på bdb och sett att en hadde skrivit att jag var lick blondinbella. och han addade mig på msn o skrev till mig att jag lurar folk och sejer att jag är en tjej som licknar blondinbella m,m Och sa att jag var så JÄVLA bortskämd (stavning) och fick ALLt när jag fyllde 18 år.
Och jag skitt grinig sa till han fatta jag heter jana kommer i från värmland och jag har nyss fyllt 16 och jag käner inte ens henne men han trodde inte på mig ändå.. Det är den andra jävla idioten som skriver så..


      bjuder på bilden!!                     



Men från en sack till en annan. Jag har funderat och kollat och kommit fam till att jag INTE vill forsätta på Tuhllholmen (HR) och skall hoppa av och söka till en annan skola och eventuelt börja på IV och läsa upp mina betyg och börja på en utbidning som riktarseg till Makeupartist.. Jaja men jag får kolla hur mina betyg blir till sommaren Puss o kram nu skall jag lägga mig natti natti... <33

Jordskalv i Skåne!

Allså jag kolla på You tube nyss. Jordskalv i Skåne och det hadde tydligen kommit till östergötland med..
Men länken är här ------>http://se.youtube.com/watch?v=N2FSnzp4pmU                    Om ni vill se...




                                                                  

Msn!

                Var inne på msn i går. En som adda mig på msn som var johan fans..
hon börja prata med mig om johan m,m och sen skrev hon allt i från ¨johan betyder ALLT för mig¨ och jag bara men överdriver du inte lite nu eller. Hon skriver SKITT grinigt ¨hur fan skall jag kuna överdriva¨ jag sejer bara snälla jag tycker han är bra och jätte gullig men om jag ser han på stan så skulle jag ju inte ramla ner och svimma och skrika mig gul o blå.. men det är ju jag det... Puss o kram!

Hello!

I dag har jag vart hemma. Vakan klockan 07.00 och kolla på vakna på kanal5 till klockan 09.00 sen satt jag och kolla på datan och spela musik m,m
Sen så skulle jag kolla på tv liten stund då såg jag ett program som går på svt2 det hetter musikhjälpen.. REKOMENDERAR

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0