jaaa snart söndag..

Äntligen i morgon kommer min storasyster hem jag tror det är första gången jag har längtat så mycket till en söndag..

Jag har vart lite dålig på att lägga in dagen händelser men men.. Vart lite upptagen med olika sacker men igår åkte jag,mamma,bosse och ikaros till fryken och kolla läget det var rätt så kalt och mycket snö det trodde jag inte.. Det vat lite konstigt att vara där när det inte var sommar men det är ju inte många veckor kvar till sommar lov typ 20 veckor om jag räknar på en höft..


här kommer lite bilder..!



ikaros


Fryken..

Ps våra kattbebisar har börjat röra på säg och går lite vinglickt.. =)


kattbebis


23/1-09

Vakna i dag av att jag mådde piss.. sen så åkte jag och mamma till graven (pappas<3) sen åkte vi och handla och åkte sen hem.. Ikväll blev det att kolla på lets dance och käka våfflor och glass m,m nu skall jag kolla klart på lets dance sen är det samantha... Pussssss o krammm...

kattbebisarna

Nu har jag lovat att
jag skall lägga ut bilder på våra kattbebisar i snart 2 veckor men nu så kommer dom.. Pussssss o krammm..







                       

PS

Missa inte att kolla på Samantha med Christina Applegate på tv4 klockan 22.40




16/1-09

Vakna i dag av att jag var skitt genom förskyld..bläää.. så nu vilar jag bara och gosar med te o mitt täcke..

IAF.. Får mina pengar snart gött gött.. så jag täckte och shoppa lite nya kläder och åka och beställa tid till mina naglar.. För dom är inte fina nu en är kort sen kommer en skitt lång.. så jag måste nog börja att ta hand om dom..

nu skall jag iaf kolla klart på let's dance.... pussssss o krammm





14/1-09

Efter cyckel skitten så var jag med maja,ricky och josse åkte ditt klockan 15.00 typ när vi kom ditt så spela vi lite gitar hero och sen så åkte vi hem klockan 16.15 för att käk sen så kom grannen o kolla på kattbebisarna..
Och sen så försöker jag att inte drcika så jätte mycket kaffe.. jag lyckades inte i dag var jag tvungen att ta en kopp kaffe men det var inte så mycket så jag hoppas jag kan sova i natt..thiii..=P
Sitter nu och kollar på top model sen blir det att kolla på tv4 klockan 21.00 för då är det made in Sweden med andreas o bagge och laila bagge..   pussssss o krammmm..





Måste tipsa om berocca som säljs på apoteket..

Så här står det som beskrivning...

Berocca Plus är ett kosttillskott innehållande samtliga B-vitaminer C-vitaminer, kalcium, zink , magnesium och folsyra.

1 brustablett dagligen upplöses i ett glas vatten.





Jävla idiot..

Skulle åka till ett stäle som heter vittavillan här i skogahll
åkte via mörmon och sen skulle jag åka förbi vägkorsning eller vad man säger då typ 4 väggar stopp..
Efter som att bilarna skall stana så trode jag att jag kunde åka men när jag åkte så åkte bilen med så jag var nära på att bli på körd så när jag var några cm från bilen så stana jag för om jag hadde fortsatt så hadde jag blevit på körd men jag stana med cyckeln men efter som att det är minus grader så var det rätt så halkit så jag ramla av cyckeln och slog till höften och händerna m,m sen efter ett tag när jag hadde fått upp cyckeln så veva den JÄVLA IDIOTEN ner rutan och sa du kunde ha fått kört men jag undrar hur fan skulle jag vetta det.... JAG ÄR SÅ JÄVLA GRINIG PÅ IDIOTER SOM HAN JAG FATTAR INTE VARFÖR DOM SKALL FÅ LEVA.....!!!!.....!!!...!!!!....!!!!..!!!

13/1-09

I dag var jag hemma ifrån skolan.. vakna av att jag hadde ont i magen och huvudet..
kolla på vakna sen gick jag in på datan o kolla på andra avenyn. gjorde mig lite frukost och sen villa lite. Hoppa sen in i duchen..


jag fattar inte skolor jag menar du skall kuna engelska svenska matte m,m.. Och det är Jätte höga betyg på frisörlinigen m,m och lägre på HR..jag vill sluta på privHR för skolan suger m,m lärarna fattar inte varför man inte vill till skolan ibland dom fattar inte heller varför man inte vill äta i skolan... och sen skall dom stänga skolan och vill att ALLA skall gå på Deras skolan det fattar jag inte skolan lägger ner år 2011 och då bytter dom till nobel som dom skall bygga en loka till oss alla som går kvar i HR i från tuhllholmen jag skulle allså gå i 2:an då jag bara örka så jag går kvar i den klassen jag går i nu och skall försöka få upp min betyg till att börja i nån skola som är inriktad på makeuppartist..
BYE BYE HR OCH TUHLHOLLEMN!!!!





Ps.. bilden har inget med texten att göra..






BLÄÄÄÄÄÄÄÄ SKOLAN EVENTUELT I MORGON GÅR INTA DITT OM JAG MÅR SOM JAG GÖR NU!!!

PUSSSSSS O KRAMMMMM.....

12/1-09

I dag vakna jag klockan 07.00.. gjorde mig i årning käka lite frukost kolla på vakna på kanal5 och sen var det att åka till skolan. Börja i dag klockan 08.30 o sluta klockan 13.00 gött gött..
Sen kom mamma och hämta mig klockan 13.00 vid skolan..
Åkte sen till blommsterlandet på våxnäs... sen åkte vi hem käka lite sen satte jag mig vid datan och nu skall jag lägga mig och sova.. i morgon blir det skolan igen... Pussssss o krammmmmm...

Tog lite härliga bilder när vi var o kolla på blommor...=)










11/1-09

i vakna jag klockan 14.30 igen typ.. sen åt jag frukost kolla lite på datan sen vakna min lillasyster hennes kommpis maja ringde och dom skulle vara hos henne och spela guitar hero... Och jag fick så klart följa med så jag min lillasyster och ricky åkte till maja och spela o kolla lite på datan sen så åkte vi hem vid 18.00.. käka lite och sen hoppa jag in i duchen...
Det är vad som har hänt i dag.. i morgon är det skola fy f*n.....Pussssssss o kramm








i dag har jag missbrukat låten Heavens on Fire med kiss..:P




Skulle lägga in bilder på kattbebisarna i dag men min kamera på mobilen är lite dålig så jag måste köpa batterier till min digetalkamera..

Ghost..

I dag vakna jag klockan 15.00 typ sen gick jag hem till bosse käka där.
Sen blev det att åka och sitta barnvkat klockan 18.00 kom hem klockan 22.30.

kolla sen på film med min lillasyster 'Ghost' JÄTTE bra var den men f*n vad vi grätt.. haha..



          

                    
 




Pusssssssss o kramm,.

PS. om det är nån som vett hur man lägger in youtube klipp på bloggen kan ni jättegärna komentera och skriva till mig.

Rekomenderar..

              


måste bara rekomendera Neutrogenas visibly Clear jag tvätter mitt ansikte morgon o kväll och anväder dena. jag fick den av min storasyster i julklapp år 2007.. japp den rekomenderar jag.. =)


Lalalalala..

Kolla lite på youtube.com och alla som är inne på dena bloggen som är johan palm fans måste jag säga den låten han sjöng BÄST är ju poisen jag bara gillar den när han sjunger den..





http://www.youtube.com/watch?v=5gaZW1Jyqhw&feature=related

nått dåligt hände i går..

Jag gick till thelma och hennes 4 kattungar och skulle kolla till dom m,m och så var det 1 kattbebis som skrek dom bara den som det bara var tyst på så jag kolla och såg bara 3 stycken små katter o sen kolla jag under filten i kattkojan och där låg sen död..
jag grina och ringde mamma. Sen kom mamma hem sen ringde vi djursjukhuset och åkte ditt med den.. =( Nu har vi bara 3 stycken kvar men 1 är hell vit och 1 är lite gul i pälsen med svart på huvudet och en är vit och har svart på huvudet..
JÄTTE gulliga är dom skall lägga upp en bild på dom till veckan.. Pusssssss o kramm

Jaa.. Ätligen.. =)

          


Mamma sa till mig att min storasyster jenny kommer den 1 februari.. ÄNTLIGEN får jag träffa henne har saknat henne som F*n...


 


kläning och skor..

                    

Kolla lite på kläningar på nelly.se fick syn på denna kläningen..MAMMA skoja..blir kanske att köpa nått liknande om några veckor..
nu skall jag kolla klart på grammisgalan.

ps. snygga skor Gry byter till på grammisgalan... som lilla var ju skitt snygga....  

Grammisgalan

I dag skall jag kolla på Grammisgalan..
och i dag har jag vart med min lillasyster, maja och rikie.
Snart är det helg.. Fy f*n vad gött.. skriver mer i morron.. pusssssss o kramm!

Sorry

Kolla lite på min blogg och märkte lite stavfel haha. blandannat  Sejer hadde jag skrevit men det stavs ju så klart säger..:P Sorry men jag har typ publicerat dom typ mitt på kvällen och natten.. Krraaaaam...

Johan palm.

Kolla lite på sidor om johan palm.
Det står allt till att han är sjuk i huvudet som tror att han kan sjunga och att han är sjuk i huvudet som sökte till idol..
Men jag sejer bara jag gillar grabben han är fan mej en skön grabb som vett vad han vill och vett vad har gör.
men dom jag iriterar mig på mäst är ju alla som tror att dom är COOLA som tycker han är fjantig men dom är bara jävla konstig i huvudet själva..

Jag är inte nått JÄTTE stort fan av han sejer jag bara men jag tycker han har något specielt som inga andra har som har sökt till idol..Synd bara att han inte vann!!








Nu skall jag lägga mig och sova..

Muuuumms..

Mmummmms.. Köpte i dag en risenta som jag dela med  min lillasyster.. rekomederar..
Det blir mitt nya fredag och lördags godis..


Bio i dag..

I dag var jag med min lillasyster på bio.. det var en bra film.. I dag vakna jag klockan 13.30 typ.. japp på onsdag börjar man skolan!! FY F*N töligt det är ju så gött med lov men det är inre länge kvar till sportlov som tur va..
I morgon skall jag vell för det mästa göra mig i årning till skolan börjar.. Och sen är det en tiater på svt1 eller på tv4 jag vett inte.. Japp men det är vad som hände i dag pussssss o kram!!


          










haha.. min lillaysyster kolla på dena bilden när vi vänta på bussen.. =P



p.s jag kunde inte te en bild på mig och min ny frilla idag efter som att jag vakna i dag med en finne.. men det kommer en bild så fort finnen är borta..

Skolan snart..

Japp på onsdag eller torsdag börjar skolan.. Hur f*n skall det gå får man fråga sej efter som att man vaknar klockan 12.00 och sommnar klockan 04.00 nej nu får man skärpa sej.. fy jana!
Hur som hällst i dag vakna jag klockan 12.00 gick ut med hunden och sen drog jag till Bosse och blondera mitt hår och klipte av det slitna topparna..(Tack maria) Så nu är jag fin .. =) Örkar inte lägga upp bilder på det nu kommer i morgon..=)
Åkte sen och handla jag köpte en tining (cosmopolitan) och 2 lypsyl nu köpte jag 2 för jag har ju en hund som ÄLSKAR att käka lypsyl..=P japp det var det som hände i dag i morron skall jag på bio med min lillasyster.. kommer bilder på det i morgon med men nu skall jag lägga mig och sova Pussssss o kram!!






haha..

Haha då vett men vad katterna gör när man inte är hemma... =)

http://se.youtube.com/watch?v=1JynBEX_kg8&feature=dir


Konstig dag..

I dag vakna jag klockan 12.00. Kolla sen på Top gun på tv4 den sluta runt klockan 13.00 sen blev det datan.
Sen kom mamma o bosse runt 16.00 åkte sen hem till bosse käka lite mat sen satte sig jag och min lillaystser oss vid datan åkte sen hem.
jag och min lillaysyster örka inte ha på oss 'vanliga' skor som man har runt vintertiden så vi tog på oss foppatofflor och när vi skulle åka hem så kolla vi ut då snöa det för fullt... SÅ KLART..










Nu skall jag kolla på körslaget sen blir det kanske att kolla på en film.. Pussssssss o kram!  

Bilderna

             



Haha.. glömmde lägga ut bilderna men här är dom =)


Haha.. för sent kanske att önska sej..

Jag har kollat lite på lifebutiken.se Och där var det nått kosttillskott som heter hårform som det är b-vitamin som man skall ta typ 3 gånger i dagen och det stärker både naglar hår.

På burken står det: Hårform är bra för dig som: tappar mycket hår, har tunt/livlöst hår, och/eller har sköra naglar som lätt delar sig.

japp men det kostar typ 100-150  det tar typ 1 till 2 månader innan man märker nån skilnad men det kan det är värt.


och ett märke som jag msåte rekomendera är lanzas hårproduker som är jätte bra... puss o kram


Haha..

Haha.. Kolla på värmlands nyheterna om vad dom tycker det skall vara för åldersgräns på moppederna och att det var mer som krocka med moppe än bil m,m sen så sa dom moppelister och jag bara håll på att skratta ihjäl mig fy fan jag hadde ju sakt moppeåkare i stället för moppelister.. Jaja det var det jag ville skriva.. hahaha..=)

2009..

Nu så är det år 2009.. Gött kanske att börja om på nytt och hoppas att detta år blir bättre än 07 och 08.
men nyår fira jag hemma hoss Bosse med mamma ,Bosse och min lillasyster...
Jag och min lillaysyster kolla på svt1 där det var nyårsfirande på skansen fy f*n vad mysikt..
Och det är ju så jävla gött att det snart är vår och sen sommar. vintern är mysig visst men fy fan vad kalt. Och det
Det är ju så jävla mysigare med sommar när man kan gå i bikini och bara sola och bada och grila...
Puss o kram här kommer lite bilder...



     


RSS 2.0