Ny



En ny faborit Vitamin Defence (den gula) Jag är HELLT galen i den otroligt god och inte dålig för kropen heller  =)
 Det gillar jag!!

Värmläningar..


KICK - Ge mig lite mer

Saknar..<3

I dag vakna jag och måde skit och har jag saknat pappa så otroligt mycket så jag bara ville gråta hella tiden.

Ville bara att han skulle vara hos mig o krama mig o finnas där för mig men det gör mig RIKTIGT grinig när jag vet att han ALLDRIG kommer tbx eller att jag alldrig mera får krama om han o säga att han är världens bästa pappa..
 saknar tillochme hans komentarer till vad jag gjorde och när han reta mig..

SAKNAR DIG PAPPA..







Roger Fredriksson <3

Naw.. Pella

Om jag tycker dena ongen är gullig det är fredrik wikingssons Dotter pella som är med i lite klipp på 'Söndagsparty med filip o
fredrik'
 
  

Mena dena är ju allt för gullig när hon säger 'Hej då macken' Naaw

Några dagar..

Jag har varit borta nu i några dagar.
Jag åkte i onsdags 20/5 till Skåne o var där tills söndag 24/5 och då åkte jag till gbg o stana där tills i dag det var gött att inte åka så långt utan att stana i gbg o sen dra till karlstad dagen efter men i dag så åkte jag tåg i från gbg till karlstad och det var JÄTTE länge sen jag åkte tåg jag tror det var när jag gick i 6:an eller något..

Nu sitter jag o kollar på tv det är något 'bra' på tv4 myser till det med chips o dricka mumma =)

I morgon blir det skolan och sen så skall jag ev gå på bio på onsdag på 'män som hatar kvinnor' Myssmyss

Puzziz o kramizz.


Dolly parton - Backwoods Barbie

Kom på.

Haha jag kommer i håg det var rätt så länge sen och då var jag o josse ute på stan och skulle åka me bussen hem.
Och sen när vi stog där så kom det förbi några tjejer o killar som var lite lustigt klädda som jag tycker och jag fick panik som fan och gick där i från jag vet inte varför jag fick panik men jag bara gick och sen så kom josse efter mig o fråga varför jag gick o jag sa att jag tyckte dom inte såg så 'snälla' ut jag menar det såg ju ut som att dom skulle komma i mott mig o slå mig eller något hehe..

Efter några minuter så satte sig vi oss vid bussen och jag börja att nö grina fråga mig inte varför men jag bara grina jag tror jag inte var rädd men jag vett heller inte varför jag grina...

Haha så varje gång det går en sån tjej/kille förbi oss klädda så dära så säger josse 'kolla jana ohh'


Lite i den stillen var dom klädda..




 
Härlig låt..

NORGE!!

Ja äntligen så vann ett nordiskt land =)

Och norge så klart det var han värd han sjöng så jävla bra o är så charmig..

GRATTIS
NORGE!!!



Mycket bätre.

Jag har vart sjuk nu i från osndags men jag börjar redan känna mig mycket bätre göttgött..
Sen så klart missa man inte ECU i går som jag trodde så gick norge vidare Men inte polen som jag tycker var lite konstigt menmen..

Vad som händer under helgen vet jag faktist inte men jag tror det bara blir att vila så jag blir mycket mycket bätre till veckan =)

Nu skall jag hoppa in i duchen och sminka mig m,m =) pusiz o kramiz


En låt som jag inte tyckte var så jätte bra först men som jag bara gillar mer o mer.. 


Niels Brinck -  Believe Again

Hysteri.

Några låtar jag tycker är bra i ECU.
i kväll så är sverige me i ECU så kolla på de klockan 21.00 på svt1 det skall jag göra jag har köpt nötter o gurka me dipp göttgött..=)

kommer lite bilder i från kvällen senare i dag eller i morgon =)

Polen (14maj) 

Finland (12maj)

Norge(14maj)

3 av dom låtarna jag tycker det skall gå bra för =)

Ger det sig alldrig?

Runt 8:an till 9:an blev jag Otroligt mobbad jag trode jag hade vänner som ALLDRIG svek mig men i den vinkeln hade jag så otroligt fel allt hände.
Dom slängde min mobil i backen så den gick sönder det var smällar i huvudet av skåppdörarna och dom hällde vatten m,m i mit skåp så allt gick sönder mp3 mobil m,m
Jag vet att det inte var fel på mig men det jag inte vet var varför det var just jag som fick allt det hära.
När vi gick i 7:an så var allt bra men runt början på 8:an så gick några (säger ingan namn) runt o sa att jag var tjock m,m
När jag sätte mig på bänkar så sa dom att den håll på att gå sönder och att jag var tvungen att gå försiktigt för jag kunde gå på dom m,m jag vet att då vägde jag runt 40 jag tror jag inte vägde mycket mera.
Sen så hade vi en kommpis som var störe än mig och hon var kraftig (kanske jag inte får säga så) men hon var störe än mig men efter som att dom sa att jag var (stor) så trode jag så klart att jag var störe än henne för till henne sa dom inget till om hennes vikt m,m
Så jag börja så klart att äta mindre jag käka ingen frukost på mornarna eller käka någon middag på skolan jag käka bara middag på kvällarna hemma o sen måde jag inte bra i det så jag börja tröst äta och det gjorde att jag gick upp i vikt otroligt mycket..
Sen runt början av 9:an så håll allt på att bli bra jag gick i skolan i en klass som hette lunden som var jätte bra jag trivdes där och börja äntligen få betyg till det jag ville söka till sen så var det en dag i oktober den 15 då hände nog ett av det värsta i mitt liv min pappa åkte på hockey o kom alldrig hem han gick bort i hjärtinfarkt (stavning)
Och så sluta jag vara i skolan jag skett i ALLT jag käka inget jag måde bara piss sen så var det juni alla i min klass gick på balen det var fest att man hade gått ur 9:an och fick reda på att dom kom in på det dom ville i gymnasiet.
Lärarna ringde till mig o sa att efter som att jag inte fick några betyg så kan jag inte komma in på det jag vill o var tvungen att gå på IV.
Nu sitter jag en gång till utan betyg o får gå om ett år till för jag inte har klarat av att gå till skolan o vart ovänn me lärarna m,m

Men det som gör mäst ont är att dom som var riktiga svin i mott mig sitter me betyg o går på den skolan dom vill men jag sitter med ikke betyg och har flera tuffa år bakom mig och kommer få det framför mig med.
Tydligen har dom inte fått nog utan är inne på min BDB och FB o komenterar olika saker som att dom kan inte fatta varför jag kan se ut som jag gör för jag ser ju ut att vara 10 år mindre än vad jag är.. Varför??

Men jag har inte gett up jag skall leva livet för man får bara (kanske) leva 1 gång men varför kan man alldrig ge upp snälla om ni ser detta kan ni väll vara så snälla att lägga av jag örkar inge mer...   i värsta fall måste jag stänga ner både BDB o FB o det vill jag värkligen inte göra...



Mobbing måste stopas jag vet hur många det är som inte alls mår bra nästan så att jag hoppas att alla som mobbar blir mobbade själva nån gång i deras liv så får som känna hur det känns att vara den mobbade..

Stana hemma.

Hmm jag har vart ensam hemma nyfikna?
 
Nej men jag var ensam fredag till lördag sen så ringde bosse å fråga om jag ville vara barnvakt till hans barnbarn och ja det var jag så runt klockan 19.00 kom emma o vi kolla på film o gick ut me hunden. = )
runt 02,00 så gick vi o la oss och sen så vakna jag runt 06.00 av att nån ville att jag skulle vakna så det vara bara att hoppa ur sängen. :/ Gick ut lite med hunden o sen så käka vi lite mackor o godis till frukost.. mumma.. gick sen o lekte i parken haha det var länge sen man lekte i parken men jag tror jag har växt i från det för det var inte så roligt  =P

Från en sakt till en annan Ushe vad jag har käkat godis under veckan jag tror jag har gjort det varje dag det får jag ju inte göra fyfyfy jana.. =)



 haha ja det är det  =)

Jag kan inte..

Åååå jag har vart i stan ett antal gånger o hitat en sån jävla vacker kjol som jag bara MÅSTE ha så jag skall antingen försöka få mamma till att köpa den eller så får jag vänta till veckan : )




 



Är den inte allt för fin??

Min dag.

I dag så valde jag själv att vara hemma i från fryken och det käns väldigt gött att äntligen få lite 'egen'  tid att bara tänka på sig själv kanske så behöver jag det efter allt under veckan me skolan.. = )

Egosentriks kanske man är menmen..




Nu har jag hyrt lite filmer o skall kolla på dom under kvälen = )

sen vet jag inte vad kvälen har att bjuda på men jag skall bara ta det lungt det kan jag lova att jag skall : )

 p,s jag kolla på värmland nyheterna i dag o såg att BF programet i Årjäng hade bjudit ungdomar i från letland till sverige för att dom skulle prova på att vara ' svensk ' tonåring fan vad roligt jag skulle faktist villja åka till ett annat land och prova på att vara tonåring i det landet men jag skulle nog bara villja åka till typ Amerika eller något = )

Ajo.

Jag har inte bloggat nu under helgen pga av att jag har vart i skåne/kristianstad och det var HELLT underbart att få komma dit o ÄNTLIGEN få träffa honom.
När jag åkte me bussen i från k-stad till GBG så var jag inte så jäte nervös men när vi åkte me bussen i från GBG till Lund så trode jag att jag skulle skita på mig.
Väll frame i lund så fick vi vänta i några minuter inan dom kom o så klart så ringde jag jenny en snabis o rå fråga henne m,m.
Efter några minuter så kom dom och det första jag tänkte när jag så han var ' vad gullig men han värkar vara en blyging'
Men när dom klev ur bilden och gick i mott oss så kom han fram o krama mig o jag blev hellt paff att han våga krama mig = )
Sen så åkte vi i från lund till kristianstad och det tog runt 20 min väll frame så gick vi in på hans rum o då var vi me josse o hansson (josses kille) o kolla på film sen runt 22.00 så åkte josse o hansson hem till hansson..

Sen så har HELLA helgen vart hellt underbar fredagen åkte jag o philip in till kristianstad till josse o hansson o sen så lördagen var allt bara lungt vi vakna runt 15:30 lite länge.  =P

Jag längtar som BARA DEN efter honom så den 20 Maj tilll 24 Maj så åker jag tbx tack o lov =)


 



I dag så skall jag till sjukhuset o kolla min lunger ( årliga kontrolen)
Och jag är JÄTTE nervös för de för jag är jätte rädd för sprutor. men jag hoppas det går bra vi höres senare

puzzzizzzz o kramizzz


ja tackar nu kan dom få komma.. =)

RSS 2.0