Sköna låtar. <3

Haha..fan villka sköna låtar.. =)





Hehe.. MYCKET bätre än värmlans visan...

Jaaaa..!

I dag så ringde mamma och bestälde (stavning) resa till spanien.. jag kan inte tro det fan vad roligt det skall bli..=)

Vi åker ditt på min födelsedag och kommer hem på pappas födelsedag(8december).. allså i 1 vecka skall vi vara där jävlar vad roligt det skall bli.. =)




Snart skall vi till b-vik jag o mamma o kanske jossi och jag skall köpa den efterlänktade tjolen sen så skall vi in till resia och hämta lite kataloger.. =) Pussssss o krammmm!

I love <3

Kollar lite på kläder till våren.. Och sen skall jag ju köpa lite kläder till sommaren m,m

Skall vissa lite kläder jag har tänkt mig att köpa nästa månad..  =)






Pumps från Skopunkten.com


Kläderna kommer i från gina tricot och skorna kommer i från skopunkten..

det blir nog att dra till stan sen och då tror jag att jag skall in handla en sån här underbar fin kjol i från gina tricot..


Hejsan!!


I dag så vakna jag och kolla ut och det SNÖA SOM F*N.. Det var ju nyss vår och jag var på G att ta fram min vår jacka.!
Menmen..
Nu har jag jobbat med att gå ner i vikt det har tagit sin tid och jag tycker inte att det har hänt nått det bara står stilla jag väger nu 79kg *pinsamt* och skall gå ner lite mera 15 kg mera.. så jag har lite jag skall göra för det första går ju jag och min lillayster 1 timmes promenix varje dag med hunden för att röra på oss men det räcker väll tydligen inte..
Så jag skall köpa ett hopprepp och hoppa i typ 10 minuter per dag som motsvarar 30 minuters jogging.
sen så skall jag börja äta mindre..
Och dricka brämhults juice varje morgon för det är tydligen bra och inte små käka och käka dom senaste 3 timmarna innan jag går och lägger mig..!

Detta skall jag göra i typ 8 veckor om jag klarar det men jag skall börja och skriva varje fredga hur min vikt går m,m.. =)

Skall lägga in ett inlägg senare i dag med..!




pusssssss & krammm!

illa jag mår illa..!

Efter hårt tjatande av min lillasyster så gick jag med på att göra våfflor..Ajajaj.

Och efter som att det luckta så gött så tog ju jag med men jag börja med en liten sen så tog jag 3 stora till.Det skulle jag ju inte göra för nu har jag skitt dåligt samvete och mår illa som bara den!!

Nu skall jag snart kolla på tv eller snart klockan 22:40 blir det att glo på tv4..
Sen så är det dags att lägga sig och sova..

Pusssssssssss o krammmm!


MornMorn!!

Vakna i dag klockan 09.00 av att jag hadde feber och var riktigt dålig så jag ficck änu en gång ställa in provet i skolan jag tror lärarna börjar bli trötta på mig men jag kan ju inte hjälpa att jag var sjuk..

Sen så ringde mamma och sa att hon med var sjuk och dålig så jag fick åka till bosse och lämna lite kläder m,m
handla sen och lagga middag till mig o min lillasyster..
Nu skall jag och jossi dra ut med ikaros i det fina väddret..

Pussssssssssssss o kram!!




Hehe.. Fick syn på en gammal skiva som var här hemma och skulle spela den och fick höra den hör låten jag bara gillar det han har så go röst.. =)

Jaa!!

Jaa.. Idag så stälde jag mig på vågen och äntligen nu väger jag 77kg allså från 79kg till 77kg är rätt så bra för att vara 1 vecka typ.. :D snacka om att jag är glad..

Nu skall jag göra mig i årning sen skall jag och jossi gå till bosse och gå med ikaros till hundrastgården.. på prästgårdsvägen.. :D

Puss o kram!!



HELG!!

Äntligen så är det fredag!! i dag blir det nog att sitta i soffan men frukt och kolla på en film efter som jag vakna i dag och hadde SKITT ont i magen och sen så märkte jag att jag hadde mens skittskittskitt!!!

Sen vet jag inget mer. får se vad helgen bjuder på..

Skall snart dra till stan med mamma o jossi.. Puss o kram!!



Oj!

I dag så vakna jag klockan 09:30 typ sen så gjorde jag lite havregryns gröt till fruksot och börja städa lite,
I dag blir det att åka till 'kyrkan' sen så kanske min syster kommer  =)

Just nu skall jag snart hoppa in i duchen och sen så blir det att sminka sig och klä sig..
Men nu sitter jag bara vid datan och rövar..

Jo jag måste säga en rolig sack som hände i går jag och mamma var på b-vick och så skulle jag prova nya byxor så jag börjar med att prova i den storleken jag brukar ha på mina jeans '42' men jag fick gå ner till storlek 38 snacka om att det var roligt jag som tycker att det inte märks att jag skötter mig men nu f*n så gör det de så jag var jätte glad hella dagen i går på grund av det..

Puss o kram

Christina Aguilera - Candyman
Christina Aguilera - Candyman


En sån bra låt..!!

kissen.

I dag så kommer stockholm och hämtar sin katt..

sen så skall jag nog gå en promex med ikaros och sen blir till kvällen till att kolla på lite filmer m,m

Jag och jossi har fått ett fabbo band som vi har nördat. DIA PSALMA jätte bra är dom och det bästa av allt är att dom skall spela på nöjes i april roligt roligt men jag vett inte villken ålders gräns det är men jag tror inte det är någon kanske..!! Jaja..
Nu skall jag göra mig i ordning m,m puss o kram



SKITT!!

Nu har de vart 2 dagar jag värkligen inte har skött mig jag har käkat allt i från daim,godis och chips jag mår så jävla dåligt men i går sa jag att det var sista dagen.. så nu väger jag 79kg..

Men i går så var jag till docktorn och jag trodde jag var i topp med min vikt jag trode det bara var jag som tyckte jag var 'tjock' men när vi sätta oss och skulle prata så fråga docktorn om jag träna eller rörde på mig och jag svara inte men jag menar jag tycker att jag rör på mig när jag går utt med hunden men jag svara inte men sen sa han att ' jag kan se att du inte rör dig för att du har gått upp i vikt' så nu f*n skall jag inte käka godi eller nått till fredags godis utan det blir att käka frysta hallon med nått sötningsmedel 'eller vad man kalar det' så nu vill jag gå ner till 68 eller 71.. det är ju inte mycket om man tänker på det..




Norge..!

Efter går dagens tv titande på melodifestivalen insåg jag att sverige har inga bra som vi kan skicka till moskva eller vart det är..
Men så fick jag höra på norges låt och jag säger bara faaaaaaaan vad bra han måste ju vinna hela skitten..


Lite..

Deta är lite kläder/skor jag har tänckt mig att köpa.. =)

Pumps från Skopunkten.com

Dom skorna med dena kläningen..TYP..




Och så kolla jag på dom här skorna med..

Skor från Skopunkten.com



somliga går i trasiga skor..    Men det gör eller skall inte jag göra.. =)

=(

Efter går dagen på Familj och sorg gruppen så mådde jag helt piss..

Jag drömde om att pappa kom tillbacka och allt blev som vanlig vi börja vara i stugan och dalarna och var familjen fredriksson igen men sen så vakna jag av att jag var helt tårögd och mådde inte bra..

Sen så blir det ju inte bätre av att jag har en liten SKITT hund som promt skulle ut i dag klockan 04:30..

Men jag tror inte jag skitter i gruppen ändå!! för jag tror att det är viktigt att prata om det m,m nu har jag tjatat om det så jävla mycket...


                            

Ialle fal så skall jag te stan i dag med mamma kolla lite på skor jag vet inte men jag köper nog inga i dag..
väntar nog med det till våren kommer..

Pussssss o krammm..



Kväll.. )

I dag så åkte jag till familj och sorg på kronoparken det var nått jag vill fortsätta att gå på för när jag satt där och dom andra berätta sina historier m,m så fatta jag att det är många fler som inte mår bra jag tycker det är hemskt att
man bara tänker på säg själv för det tror jag att jag har gjort lite. Men jag saknar min pappa JÄTTE mycket så att få prata ut lite och säga vad jag känner mår jag jätte bra av...Men efter en stund så kännde jag att jag ville där i från jag ville träffa folk som jag kan bara vara jana.. Men det är nog bra att det är varanan vecka.. 

Så jag vill bara sätta ett stort plus till 'prästerna' att dom har startat nått sånt här..

Jag fick inte ha på mobilen men jag berätta hur det var och det är ju det viktigaste..

Nu skall jag kolla på TV och sen så blir det nog att gå ut  med hunden och sen SOVA fy f*n vad gött...

Pusssss o kram


Torsdag. )

I dag vakna jag typ klockan 07.00 Sen så stack jag ut och gick med hunden lite. Det är ju jätt gött att gå på morgonen nu när man hör fåglarna sjunga m,m Kanske börjar det bli vår i lilla Värmland.. =)

Blev lite trör efter att jag hadde gåt ut med ikaros så jag kolla lite på tv med te och mitt täcke runt mig somna sen.

efter ett tag så hörde jag att det knacka så jag kolla mot dören där stog min lillasyster och ville in.. =)
Nu skall jag snart dra och käka. m,m

Sen klockan 18.00 Skall jag dra till en kyrka vid kronoparken i k-stad. Och där är det en grupp som jag skall gå med i som heter familj och sorg jag ser i fram mot det jag tror det kommer blir bra.
Jag fråga 'prästen' om det var mycket om gud men hon sa att det inte var det utan det bara var att man kunde träffa folk som har mist sin mamma, pappa eller sykon..

Sen så håller jag på att gå ner i vikt jag vet inte om jag skall kalla det att banta men jag kör på lite fredriksson sät.=)
Det går JÄTTE bra men jag råka dra i mig glass och typ 1 eller 2DL dricka.. Skall lägga up i morgon och vissa hur det går.. =)

Sen så hörde jag en låt på radion jag vet inte villken kanal det är blablabla..

Och jag hörde dena och den är ju så bra men JÄTTE gammal låt.. =) LOVE!! (L)




Puss o kram jag lägger in ett inläg till i dag med lite bilder och det i från träffen och så tänkte jag att skriva lite om det..=)

AJJJ!!

Skulle gå och lägga mig i går och hadde SKITTTTTTT ont i huvudet. Gick upp typ klockan 01.00 och drack lite vaten blev lite bätre då och sen så gick jag och skulle lägga mig men tyvär så gick det inte så jag låg och läste i en bock somna typ 03.00 då!

Sen så vakan jag runt klockan 10.00 och sen så var jag tvungen att käka lite frukost och snart skall jag nog ducha och kanske sen dra in till stan och kolla lite m,m

P,S jag var och träna i går stolt över mig själv.. Haha nej men nu f*n skall jag gå ner i vikt till sommaren jag väger runt 79 nu så jag skall bara gå ner 9kg så det är inte då mycket och det tror jag kommer gå snappt.

Gick och räkna hur många veckor det var kvar till sommar lovet och det vara bara runt 14 veckor vad f*n det är ju inte mycket.. Men var av 3 veckor skall jag kanske jobba....

Pusssssss o kramm lägger ut lite bilder i från i dag (senare).. =)


Skitt slager..

Kolla på melodifestivalen i går och vad fan(om jag får säga så) var det som gick vidare jag hejade inte på nån och ingen av dom som gick vidare var bra.. Käringen som bara skreck var ju inte bra och höra på och hon shara som bara gick vidare för att hon sjunger bra på engelska..dom star pilots dom var ju jätte bra tycker jag..men jag fatttar inte varför dom inte gick till finalen diräkt och varför agnes gorde det.. den låten sög så så jävla hårt..

Nej så i går satt jag vid datan hella tiden efter dom tog utt dom 5 bäste (enligt svenska folket)
Och sen så kolla jag på när den internationela jurin tog sitt val men då kom ju det tjocka käringen vidare
Jag var då grinig för jag tycker ingen sjöng bra bara star pilot och Anna sahlene & maria Haukaas Storeng..




RSS 2.0